İlköğretim Haftası

İlköğretim Haftası

Okulumuzda İlköğretim Haftası Coşkuyla Kutlandı.

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Açılışı ve ilköğretim Haftası Kutlamaları, Atatürk Anıtında düzenlenen Çelenk Sunma Töreni ile başladı. Çelenk sunma törenine Belediye Başkanımız Zeki Çaylı, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Murat Çorbacı, daire amirleri, sivil toplum üyeleri, okul idarecilerimiz ve öğrencilerimiz katıldı. 

09.10.2023 61

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Murat Çorbacı, Atatürk Anıtına Müdürlük Çelengini sundu. Ardından Saygı Duruşu ve İstiklal Marşına geçildi. Törenden sonra kutlama etkinlikleri Kalaycılar İlkokulu'muzda düzenlenen programla devam etti. 

Programa Kaymakam Vekilimiz Sayın Davut BOZTAŞ, Belediye Başkanımız Zeki Çaylı, İlçe Mili Eğitim Müdürümüz Murat Çorbacı, Protokol üyeleri, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Programda açılış konuşması, ilçe Milli Eğitim Müdürümüz Murat Çorbacı tarafindan gerçekleştirildi.Kaymakamımız Sayın Davut BOZTAŞ da bir konuşma yaparak, öğrenci ve öğretmenlere, başarı dolu bir eğitim öğretim ylı dileklerinde bulundu. 

Program, öğrenci ve öğretmenlerimizin hazırlamış oldukları gösteriler ve Yenice Anadolu lisesi öğrencilerin sergilemiş olduğu halk oyunları gösterisi ile devam etti. Öğrencilerin hazırladıkları gösteriler ilgiyle izlendi. Program yarışmaların ardından sona erdi.